Camionette verkopen

binnen 24 uur verkopen aan de hoogste prijs + gratis ophaling

Hoe werkt het?

U meld uw camionette gratis aan bij ons autoveiling. Alle autobedrijven in ons netwerk krijgen een melding dat er een camionette is aangemeld. Zij kunnen uw camionette bekijken en een bod uitbrengen. Onze veiling duurt slechts 24 uur. Dit geeft u het voordeel dat u niet lang hoeft te wachten om te weten waarvoor u uw camionette voor kunt verkopen en de autobedrijven brengen sneller een bod uit. Na 24 uur loopt de veiling af en ontvangt u automatisch het hoogste bod per email. Dit kost u niets.

Vervolgens kunt u beslissen of u de camionette verkopen wilt voor het hoogste bod uit de veiling. Verkopen van uw camionette is dus niet verplicht. U bepaald of u akkoord gaat met het bod en daarvoor uw camionette verkoopt. Ook uw camionette verkopen is volledig gratis. Geen risico en geen kosten.

Camion of camionette verkopen? Bij ons kan dat in 1 dag!

Veilig en vertrouwd

Onze veiling is veilig omdat ons netwerk gebaseerd is op gescreende en erkende autobedrijven welke een bod op uw camionette kunnen uitbrengen. Doordat u niets te maken heeft met particulieren heeft u ook het gedoe niet. Bij de verkoop van uw camionette wordt u altijd direct uitbetaald. Dit kan per bank maar ook cash.

Beste bod

Onze veiling staat garant voor het beste bod op uw camionette. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt zijn de bieders een stuk actiever. Daarnaast kan men ook elkaar overbieden. Hierdoor komt er binnen korte tijd een goed bod tot stand waarvoor u gegarandeerd uw camionette voor kunt verkopen.

Groot netwerk aan autobedrijven

Ons netwerk aan autobedrijven is zeer groot. Wij hebben zelf een groot aantal autobedrijven over de grens welke een bod kunnen uitbrengen op uw camionette. Uw camionette wordt opgehaald dus u hoeft hem nergens naar toe te brengen.

Camionette verkopen met schade

Heeft uw camionette schade dan kunt u deze moeiteloos verkopen via ons autoveilingnetwerk. Ons netwerk telt namelijk een groot aantal schadeherstellingsbedrijven welke tegen lage kosten schades kunnen herstellen. Hierdoor kan deze groep u meer terug geven voor uw camionette.

Gratis ophalen, direct geld, deelnemen kost u niets!

Uw privacy

Uw privacy blijft gewaarborgd. Uw camionette komt anoniem in de veiling te staan wat wil zeggen dat alleen de gegevens van het voertuig zichtbaar zijn voor de autobedrijven. Alleen indien u akkoord gaat met het bod dan worden gegevens uitgewisseld om de koop verder te kunnen afronden. Indien u niet akkoord gaat met het bod dan wist ons systeem automatisch alle gegevens. Daarnaast zullen wij uw gegevens nooit doorverkopen of aan derden verstrekken.

Meld uw camionette gratis aan

Meld uw camionette vandaag nog gratis aan. In enkele eenvoudige stappen staat uw camionette direct online waarna het bieden kan beginnen. Er zijn geen kosten voor het aanmelden, het ontvangen van een bod of voor het verkopen van uw camionette.