Bedrijfswagen met schade verkopen?

camion verkopen

De nummer 1 in camionette verkopen

Bel 03/2932.608

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

9.2 op 10 ★★★★★ gebaseerd op 139 reviews

Onze service is 100% gratis en vrijblijvend

Bestelwagen met schade verkopen

Indien u bestelbus of bestelwagen met schade verkopen wilt dan kunt u ook gebruik maken van onze veiling. Ook voor bestelwagens met schade hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. Ons netwerk aan gescreende en erkende autobedrijven telt ook een groot aantal schadeherstelbedrijven welke zelf tegen lage kosten schadeherstel kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen zij u meer terug geven voor uw camionette met schade.

bestelwagen met schade verkopen

Bestelwagen met defect verkopen

Ook een bestelwagen of bestelbus met een of meerdere defecten is geen probleem om via onze veiling te verkopen. Ons grote netwerk aan autobedrijven is ook voorzien van garagisten die zonder moeite defecten kunnen herstellen. Een kapotte koppeling of versnellingsbak is bijvoorbeeld geen enkel probleem. U ontvangt altijd gratis en vrijblijvend een bod op uw camionette.

Ook bestelwagens met schade worden gratis opgehaald

De voordelen op een rijtje

✅ De veiling is gratis en vrijblijvend

✅ Wij accepteren alle merken en types

✅ Geen schade is te groot

✅ Het bod is de daadwerkelijke verkoopprijs

✅ Koper komt het voertuig gratis ophalen

✅ Direct geld, cash of per bank

Geen kosten, geen verplichtingen

Onze autoveiling is kosteloos. Dit betekent dat het aanmelden van uw camion u niets kost. Ook het ontvangen van het hoogste bod dat uit de veiling is gekomen is gratis. Het bod is tevens vrijblijvend waardoor u niet verplicht bent om uw bestelwagen te verkopen. Gaat u akkoord met het hoogste bod en wilt u uw bestelwagen verkopen dan is dit ook volledig gratis. Hierdoor maakt u dus geen kosten en loopt u geen risico.