Allereerst onze voordelen op een rijtje:

  • U ontvangt gratis en vrijblijvend binnen 1 dag een bod op uw camion
  • U kunt uw bestelwagen zonder kosten verkopen voor het genoemde bod
  • De veiling is anoniem, veilig en snel geregeld
  • U krijgt altijd direct cash uitbetaald of direct een bankoverschrijving
  • Papieren worden ter plaatse voor u in orde gemaakt
  • Elk merk en type bestelwagen kunt u gratis verkopen
  • Schade en gebreken zijn geen bezwaar net als de kilometerstand

Uw bestelwagen snel verkopen voor de beste prijs?

Maak dan gebruik van onze online autoveiling!Hoe gaat het in zijn werk

Als u uw auto aanmeld komt deze in onze autoveiling te staan. Alle aangesloten autobedrijven krijgen een bericht dat er een nieuwe bestelwagen is aangemeld. Deze autobedrijven kunnen vervolgens een bod uitbrengen. De autoveiling duurt slechts 24 uur. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en gaat het bieden een stuk sneller. Zodra de veiling afloopt ontvangt u automatisch het hoogste bod. Het bod dat u ontvangt is de gegarandeerde verkoopprijs. U beslist of u de camion wilt verkopen of niet. Indien u akkoord gaat met het bod en uw bestelwagen verkopen wilt dan kan dat meteen geregeld worden. U maakt een afspraak met de koper en verkoopt uw bestelwagen.


Bestelwagen gratis verkopen


 

Veilig en vertrouwd

Alle aangesloten autobedrijven zijn erkend en vooraf gescreend. Hierdoor hebben wij alleen maar betrouwbare autobedrijven in ons netwerk zitten. U verkoopt, indien u uiteraard akkoord gaat met het hoogste bod, uw bestelwagen aan een autobedrijf. U heeft dus niet te maken met lastige particulieren of ingewikkelde afwikkelingen.

Groot netwerk

Wij hebben een zeer groot netwerk aan autobedrijven welke een bod uit kunnen brengen op uw bestelwagen. Doordat ons netwerk zo groot is zijn er meer biedingen op uw bestelwagen welke leiden tot het hoogste bod. Daarnaast kunnen deze bedrijven ook elkaar overbieden. Dit drijft de prijs verder op. Het hoogste bod sturen wij na afloop van de veiling aan u door.

Geen kosten, geen verplichtingen

Onze autoveiling is kosteloos. Dit betekend dat het aanmelden van uw camion u niets kost. Ook het ontvangen van het hoogste bod dat uit de veiling is gekomen is gratis. Het bod is tevens vrijblijvend waardoor u niet verplicht bent om uw bestelwagen te verkopen. Gaat u akkoord met het hoogste bod en wilt u uw bestelwagen verkopen dan is dit ook volledig gratis. Hierdoor maakt u dus geen kosten en loopt u geen risico.

Elk merk en type bestelwagen verkopen

Doordat wij een zeer groot netwerk hebben aan autobedrijven is elk merk en type welkom. Voor elke bestelwagen hebben wij altijd meerdere potentiële kopers die graag een goed bod uitbrengen. U beslist of u hiermee akkoord gaat of niet.

Bestelwagen met schade verkopen

Indien u bestelwagen met schade verkopen wilt dan kunt u ook gebruik maken van onze veiling. Ook voor bestelwagens met schade hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. Ons netwerk aan gescreende en erkende autobedrijven telt ook een groot aantal schadeherstelbedrijven welke zelf tegen lage kosten schadeherstel kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen zij u meer terug geven voor uw camionette met schade.

Bestelwagen met defect verkopen

Ook een bestelwagen met een of meerdere defecten is geen probleem om via onze veiling te verkopen. Ons grote netwerk aan autobedrijven is ook voorzien van garagisten die zonder moeite defecten kunnen herstellen. Een kapotte koppeling of versnellingsbak is bijvoorbeeld geen enkel probleem. U ontvangt altijd gratis en vrijblijvend een bod op uw camionette.

Bestelwagen ophalen

Wij hebben niet alleen in België maar ook in Nederland een groot aantal autobedrijven zitten welke de bestelwagen ook op kunnen halen. Hierdoor bent u geen tijd kwijt om uw wagen te brengen en wordt de kans op een nog beter bod makkelijker gerealiseerd.

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod op uw bestelwagen. Ook de verkoop is helemaal gratis!

nu auto aanmelden