Verkopen van uw bestelauto

bestelauto verkopen

Bent u op zoek naar de beste prijs voor uw bestelauto dan zit u op deze website goed!

Bij ons ontvangt u namelijk een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw bestelauto. Met het bod kunt u doen wat u wilt. U kunt besluiten nog even verder te kijken maar u kunt de bestelauto ook meteen verkopen voor het bod dat u krijgt. Het bod is namelijk gegarandeerd wat wilt zeggen dat u achteraf niet meer hoeft te onderhandelen over de prijs. U weet vooraf precies hoeveel de bestelauto waard is. Indien het bod u aanspreekt dan kunt u de bestelauto verkopen zonder gedoe. Het afgesproken bedrag krijgt u meteen in handen en de verkoop is snel geregeld.

Het bod is afkomstig van erkende autobedrijven waaraan wij uw bestelauto in 1x aan voorleggen. Deze autobedrijven kunnen een bod uitbrengen en tevens elkaar overbieden. Dit zorgt voor een nog betere prijs en het hoogste bod koppelen wij aan u terug binnen 24 uur. U hoeft dus niet dagen lang te wachten om de echte verkoopprijs te achterhalen van uw bestelauto. Binnen 24 uur na aanmelden krijgt u het antwoord.

Wilt u uw bestelauto verkopen voor het hoogste bod dan kost het u ook helemaal niets. Wat u ook beslist, onze service is geheel kosteloos.

deuk in wagenSchade aan uw bestelauto?

Heeft de bestelauto die u wilt verkopen schade dan kunt u hiervan het beste wat foto’s trekken en deze bij de aanmelding voegen. Zodoende kunnen de aangesloten autobedrijven een beter beeld krijgen van de staat waarin het voertuig zich bevind en ook een beter bod uitbrengen. In veel gevallen kunnen wij de mensen verrassen met een beter bod dan zij zelf hadden verwacht. Dit komt omdat wij schadeherstellers in ons netwerk hebben zitten welke tegen inkoopsprijzen schades kunnen herstellen. Daardoor zijn zij ook in staat een beter bod uit te brengen. Hier kunt u uw voordeel mee doen.

Technisch gebrek aan uw bestelauto?

motorprobleemOok hebben wij een groot aantal garagisten en specialisten in ons netwerk welke snel en doeltreffend technische gebreken kunnen verhelpen. De vakman kan sneller en goedkoper deze zaken herstellen en spaart daarmee kosten uit. Hierdoor kunt u uit deze richting een hoger bod krijgen dan dat andere bedrijven zouden uitbrengen. Welk bod men ook uitbrengt op uw voertuig, het kost u in geen enkel geval iets.

Bestelauto Aanmelden

Meld uw bestelauto gratis en vrijblijvend aan en ontvang binnen 24 uur een bod. Het bod kunt u accepteren of afwijzen, aan u de keuze. Indien u het afwijst weet u in elk geval voor welk bedrag u de bestelauto direct had kunnen verkopen. Indien u akkoord gaat met het bod dan kunt u direct uw bestelauto verkopen voor de genoemde prijs zonder gedoe. Bij het overhandigen van het voertuig worden de papieren direct in orde gemaakt en krijgt u het afgesproken bedrag. Of u wel of niet de bestelauto verkoopt, het kost u niets!

Aanmelden kost ongeveer 3 minuten van uw tijd en kan door op de onderstaande button te klikken.

bestelauto aanmelden