Gratis uw Bestelwagen Verkopen

binnen 24 uur verkopen aan de hoogste prijs + gratis ophaling

Wilt u uw bestelwagen verkopen? Dan zit u hier goed!

Via ons kunt u eenvoudig en snel uw bestelwagen verkopen voor de beste prijs! Door gebruik te maken van ons unieke online veilingsysteem kunt u gratis en vrijblijvend een bod ontvangen op uw bestelwagen.

Verkopen is ook gratis en niet verplicht! U loopt geen enkel risico en kunt gratis een waardebepaling doen. Te allen tijde is het gratis en vrijblijvend.

Aanmelden is volledig gratis evenals het bod en de verkoop!

Verkoop uw bestelwagen in 3 Eenvoudige stappen

  • Stap 1: U meldt uw bestelwagen aan en vult hierbij de gegevens van het voertuig in
  • Stap 2: U ontvangt binnen 24 uur een e-mail met het hoogste bod dat uit de veiling is gekomen
  • Stap 3: U krijgt 3 dagen de tijd om in te gaan op het bod. U kunt de bestelwagen voor het bod echt verkopen. Verkopen is niet verplicht. Alleen indien u de bestelwagen ook wilt verkopen voor het genoemde bod.

Uw bestelwagen verkopen voor de beste prijs

Uw bestelwagen kunt u verkopen voor een hogere prijs omdat onze veiling slimmer in elkaar steekt. Er zijn een zeer groot aantal erkende garagebedrijven verspreid over België en Nederland die interesse zullen hebben in uw bestelwagen. Doordat deze garagebedrijven massaal op uw bestelwagen gaan bieden en elkaar kunnen overbieden komt er gegarandeerd een goede prijs uit de autoveiling.

Anoniem uw bestelwagen aanbieden

anoniem bestelwagen verkopenOnze online autoveiling is anoniem. Dit wil zeggen dat de garagebedrijven die op uw bestelwagen gaan bieden uw persoonlijke gegevens niet kunnen inzien. Zij zien slechts de voertuiginformatie van uw bestelwagen. Veilig en Anoniem dus. Uw gegevens in ons systeem worden automatisch verwijderd nadat de veiling is afgewikkeld. Daarnaast worden uw gegevens niet voor commerciële doeleinden gebruikt of doorverkocht.

Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen

gratis bestelwagen verkopenOnze online veiling is helemaal gratis en vrijblijvend. U kunt uw bestelwagen gratis aanmelden voor op de veiling. U krijgt gratis een bod en bent niet tot verkopen verplicht. Indien u wel geïnteresseerd bent in het hoogste bod voor uw bestelwagen dan kunt u de bestelwagen daar ook daadwerkelijk voor verkopen. De aanbieding van het bod is 3 dagen geldig. Binnen dit termijn moet u beslissen of u de bestelwagen wilt verkopen of niet.

Laat 5000 erkende garagisten en dealers op uw voertuig bieden!

Alle bestelwagens zijn welkom en worden geaccepteerd

Voor elke bestelwagen hebben wij een potentiële koper. Het maakt niet uit hoe oud de bestelwagen is of van welk merk en type. Ook een hoge kilometerstand is geen probleem.
Bestelwagens met schade of gebreken kunt u ook probleemloos aanbieden. Mochten er deuken of krassen zijn, of misschien een defecte motor of versnellingsbak. In al deze gevallen kunt u ook uw bestelwagen verkopen via ons. Onze netwerk is zeer groot en voor elke bestelwagen hebben wij altijd wel een potentiële koper die u een goede prijs wilt betalen.

Een bestelwagen verkopen met een financiering

lease contractIndien u een bestelwagen wilt verkopen met een financiering of lease constructie dan kunnen garagebedrijven deze probleemloos van u overnemen zodat u er in een klap van af bent. Vermeldt deze informatie bij het aanmelden en ook dan krijgt u binnen 24 uur het beste bod op uw bestelwagen.